Paladins

Paladins és un videojoc de trets gratuït en primera persona. que va sortir el 17 de novembre de 2015, però va sortir la beta oberta el dia 16 de setembre del 2016.

En el joc hi ha diferents tipus de personatges que s’anomenen campions i que cadascun d’aquests té una funció diferent dins de la partida.

Ara explicarem cada rol, la seva funció i els personatges:

·Primera linia: Aquest rol s’encarrega principalment de protegir els aliats del foc enemic, tenen una gran quantitat de salut i habilitats que proporcionen escuts, però tenen poca mobilitat. Els campions son:

·Ruckus

·Fernando

·Barik

·Makoa

·Inara

·Torvald

·Ash

·Terminus

·Raum

·Atlas

·Khan

·Flanc: Aquests jugadors tenen la funció de anar amb els personatges clau de l’equip enemic, especialment a per els suport o daño. Aquests jugadors, del contrari dels de primera linea, tenen molta mobilitat i molt dany, pero poca quantitat de salut. Els campions son:

·Androxus

·Buck

·Evie

·Koga

·Lex

·Maeve

·Moji

·Skye

·Talus

·Zhin

·Dany: Es el rol on hi ha mes campions, la seva funció , acostumen a estar darrere dels jugadors de primera línia, ja que poden disparar a molta distància. Hi ha força varietat de personatges. Hi ha franctiradors que disparen a molta distància i tenen molt dany, però poca cadència. També hi ha jugadors més aviat d’infanteria que causen molt dany, però les seves armes tenen poc abast. Aquests campions es caracteritzen per tenir atacs que causen molt dany, també cada campió té una habilitat de dany en àrea. Els campions són:

·Bomb King

·Cassie

·Dredge

·Drogoz

·Imani

·Kinessa

·Lian

·Sha-Lin

·Strix

·Tiberius

·Tyra

·VIktor

·Vivian

·Willo

·Suport: Aquests campions es caracteritzen per tindre habilitats curatives, la seva funció principal es curar els aliats per a que així el equip enemic ho tingui més difícil alhora d’abatir. Els campions són:

·Furia

·Grover

·Grohk

·Io

·Jenos

·Mal’Damba

·Pip

·Seris

·Ying