PES

Pro Evolution Soccer és una saga de videojocs de futbol, produïda per la companyia japonesa Konami.

En les seves primeres edicions, Pro Evolution Soccer va ser un simulador molt potent i lleugerament superior en qualitat i jugabilitat respecte als seus competidors més directes, malgrat la seva superioritat el joc no conseguia superioritat sobre la competència donada la seva falta de llicències, al principi la gran majoria dels jugadors coneguts eren adoptats amb noms diferents dels reals. A mesura que el joc va ser adquirint llicències de lligues i jugadors va anar guanyant popularitat, a part, el motor gràfic es desenvolupava d’una manera més ràpida a la de la competència.

Pro Evolution Soccer és un joc al que poden jugar un màxim de 8 jugadors i, en les edicions més recents, es pot triar entre una ampla gamma d’equips de diferents lligues i nacions dels 5 continents.

Modes de Joc:

-Lliga Màster (Master League): Es basa a agafar un equip format per jugadors de baixa qualitat de 2a divisió, i mitjançant negociacions amb altres equip aconseguir formar un equip propi i aconseguir victòries que et duguin a arribar a la conquesta del Campionat WEFA(Winning Elevin Football Association), que vindria a ser la rèplica de la copa d’Europa.

-MyClub: Consisteix en que tu creas el teu propi equip i intentar ser el millor dels equips, aquest mode de joc és un dels mes jugats en tota la comunitat de Fifa ja que es molt competitiu